Ni kommer sakna mig
Hallå!
För ett par veckor sedan läste jag en bok som heter Ni kommer sakna mig av Moa Hengren. 
Jag hade tänkt göra det här inlägget tidigare men pga att jag gjort så mycket inlägg om böcker på sista tiden så fick det här inlägget vänta. 
 
Hur som helst, boken jag läste var hur bra som helst. 
Den handlar om : 
Jag är sjutton år. Det har gåttt mindre än 24 timmar sen jag bestämde mig för att bli vuxen och jag är redan kriminell. Nu är jag på rymmen från polisen i skogen. 
När mamma åker till Dalarna med sin nya kärlek och pappa flyger till Mallorca med sin nya familj blir My ensam kvar i stan på sommarlovet. Båda föräldrarna tror att My är med den andra. Istället för att avslöja misstaget bestämmer hon sig för att dra och klara sig på egen hand. Om hon inte är önskvärd så ska de slippa henne.
Det blir startskottet på några turbulenta månader där My får lära sig allt om att överleva utan jobb och utan pengar. Hon bryter sig in i huset hon bodde i som liten i ett desperat försök att hitta tillbaka till en tryggare tillvaro. Hon bosätter sig i ett läger i skogen, befolkat av människor som vill leva utanför samhället, hamnar i händerna på knarklangare och andra som vet att utnyttja unga utsatta tjejer - men aldrig någonsin ser hon sig själv som ett offer.
 
Den är väldigt lätt läst, jag är väldigt seg på att läsa böcker men det tog mig ett par dagar innan jag hade läst ut denna bok. 
Hur bra som helst, väldigt intressant och spännande, jag gillade den verkligen. 
Som ni kanske märkt på bloggen så har jag börjat skriva allt mer om böcker och det har att göra med att jag börjar tycka om att läsa allt mer böcker. 
Har alltid föredragit filmer framför böcker och aldrig riktigt brytt mig tidigare om just böcker. 
Men jag vet inte riktigt när jag började tycka om böcker och just nu är jag inne i en period där jag vill läsa så mycket som möjligt. 
Jag har lite mer böcker jag kommer att skriva om, vad jag tyckte osv. 
#1 - Hemma Hos Felicia

Jag kan verkligen rekommendera att läsa Moa Herngrens böcker, hon är en mycket bra författare!! ;)

Svar: SV: Ska kolla efter fler av hennes böcker. Gillade verkligen boken ni kommer sakna mig av Moa Herngren :)
Sofia Nilsson