massor att fixa
Godkväll!
Nu ikväll har jag suttit och fixat en hel del inlägg åt er som kommer att komma upp nästa vecka någon gång. 
Har skrivit ett par stycken och är långt ifrån kvar, vi får se hur länge jag är uppe ikväll och fixar med inlägg och allt. 
Jag har lite inlägg som jag ska fixa, men vet inte hur jag ska skriva dom så det blir bra osv. 
Så vi får se ifall jag tar det ikväll eller om jag fortsätter imorgon, eller jag vet att jag kommer behöva forsätta imorgon med. 
Men jag ska försöka hinna med några till inlägg idag med så jag inte behöver sitta så mycket i veckan och fixa en massa inlägg. 
Jag kommer försöka göra så att det kommer upp minst ett tidinställt inlägg om dagen då jag inte har möjlighet att uppdatera hela tiden. 
Så det börjar redan nästa vecka och just nu har jag en hel del att göra, men det är roligt. 
Jag har en del inlägg som jag vill få ut, men frågar är bara hur jag ska formulera mig i dom osv. 
Känns ganska så skönt att ha fixat några stycken iallafall, och nej det kommer inte bara komma upp tidinställda inlägg utan jag kommer uppdatera så vanligt också. 
Men eftersom det nu är sommar och jag antiggen jobbar eller är iväg på annat så vill jag att det finns inlägg här så det inte är tomt. 
Jag har haft så många dagar där det inte varit några inlägg alls eller så. Men jag har nu skrivt upp lite saker som jag kan skriva här på bloggen. 
 
Hur som helst, imorgon ska jag in till stan för att fira nationaldagen och sen vid 4 ska jag på bio. 
Har velat se Baywatch nu ett tag så idag var jag och köpte en biljett till den, sen finns det massor av filmer jag vill se. 
Ska kolla om någon är villig på att följa med på dom. Annars händer det inte så mycket,. 
Ska fixa lite här hemma, packa osv, göra mig redo för 3 dagars arbete innan jag går på semester. 
Vi får se om jag jobbar något i sommar, jag håller mina tummar på lite jobb och jag håller även på att planera sommaren.
 Jag har lite inplanerat vilket ni kommer få  ta del av så småningom, men jag skulle vilja göra så mycket mer men vi får se hur mycket jag hinner med osv. 
Jag hoppas ni har haft en fin fin måndag så hörs vi imorgon igen!
Bilden har inget med inlägget att göra.