Tupac - All eyez on me
Hallå där. 
Idag har filmen Tupac- All eyez on me premiär och jag kan tyvärr inte gå på premiären som jag vill då jag är utomlands. 
Jag hoppas filmen visas i helgen då jag kommer hem och kan se den då. 
Ni kanske inte vet men jag är ett stort fan av Tupac och när jag fick veta att det skulle komma ut en ny film jag inte sett med honom så blev jag så glad. 
Filmen verkar hur bra som helst och jag är så taggad på att se denna film, jag hoppas jag kan se den i helgen. 
 
Och filmen handlar då om : 
Det här är historien om Tupac Shakur, den legendariske rapparen, poeten, skådespelaren och revolutionären, som har sålt mer än 80 miljoner album över hela världen, vilket gör honom till en av de bäst säljande artisterna genom tiderna. Som son till två Svarta Pantrar-aktivister föddes han in i en värld av orättvisor. Tupacs kamp gav honom hans röst. Ju fler människor som försökte tysta honom, desto starkare blev rösten. Tupacs berömmelse och rikedom växte och hans explosiva låttexter och aggressiva gangstarapp-personlighet gjorde honom till ett mål för polis, politiker och för östkustrapparna, som var indragna i en blodig konflikt med västkustrapparna om makten över hiphopscenen. Tupac faller till slut offer för det våld han rappade om. Han blir skjuten till döds, ett mord som ännu inte blivit uppklarat. All eyez on me är historien om en legend – hans kamp, uppgång och fall – som var större än livet självt och vars arv ännu lever kvar.
Alltså jag tror ingen vet hur pepp jag är på att se denna film! År så himla taggad, finns inga ord på hur mycket jag vill se filmen. 
Kommer någon av er att se den? Om ni har sett den, berätta gärna vad ni tycker.