Real Madrid matchen!
Gokväll bloggen :)
Jaha så förlorade Real Madrid matchen.. Vilket innebär att dom inte går till final den 25:e maj :( 
Det var juh tråkigt tycker jag, men jag kan iallafall vara glad åt att dom gjorde 2 mål denna match varav Sergio Ramos (min favoritspelare) gjorde ett mål woop woop ♥
Det som verkligen sög var att dom bara behövde göra ett mål till o sen skulle dom vara till final men nej tyvärr lyckades dom inte med det! Men jag tycker att dom spelade bara iallafall och jag blir såå sjukt taggad till att se dom spela i göteborg i sommar! Kommer bli en grym dag :) 
(lägger upp denna bild, insåg just att alla bilder jag lagt upp i dom första inläggen är borta samt några andra.. SUCK! Får ta tag i det imorgon eller nått orkar inte idag :/ ) 
Incomplete
Hejsan!
Har nyss satt igång en maskin tvätt eller ja det är den andra för idag, drog igång en maskin innan jag drog till tandläkaren. 
Så nu är det bara 2 maskiner kvar typ sen är all tvätt fixad :) Woop Woop xD 
Det gick väldigt bra hos tandläkaren, har inga hål och det känns juh bra, var lite orolig att jag skulle ha det men nope inte här inte xD 
Det enda som var, var att mitt tankött var lite rött men men det går snart över I hope! Fick iallafal betala 790 kr.. Känns lagom kul men som tur var, va att denna gång var mycket billigare än sist då jag betalade nästan 2000 kr för ett besök haha känns lite tråkigt att vara vuxen ibland! Men jag har världens bästa tandläkare har nog aldrig varit såå nöjd haha och det känns as bra! 
 
Annars då? Sitter och lyssnar på lite musik och funderar på vad jag ska göra, ska kanske fixa en jäger o energidricka och kolla på någon film innan fotbollen drar igång,låter juh som en bra ide eller hur? :) Japp så får det nog bli :) 
Här är lite bilder ifrån idag! 
Tandläkare,plugg och fotboll
Hej Hej!
Sitter just nu i skolan och pluggar, eller ja jag försöker.. Har gjort en del iallafall ska väll snart packa ihop och gå hem..Det enda jag ska göra klart på denna veckans uppgift (tema perioden) är att ta kort upp på djäkneberget och skriva lite om den södra sidan.. Har redan varit uppe idag och tagit kort på den norra sidan och skrivit om det + att jag satt in bilderna ifrån förra veckan!
 
Annars då? Idag ska jag först till tandläkaren halv 4 så jag ska snart hem och sen ska jag dra igen. Och ikväll är det fotboll som gäller, det är nämligen Real Madrid som spelar woop woop! Ska bli kul att se dom spela :)
Jag kommer tyvärr inte alls att gå ut och titta på någon brasa, vet inte om jag orkar det haha :D + att jag inte har någon att gå med heller..
Aja nu ska jag dra, kommer skriva ett inlägg senare idag!
Lägger upp en gammal bild på real madrid spelarna (bilden är ifrån google)