Tipsa om era favorit böcker !
Godkväll!
Har nyss sätt klart dom 3 sista avsnitten av Criminal Minds säsong 11.. 
Alltså åhh okej jag har bestämt mig för att se säsong 12 också, dock tror jag inte alls att den säsongen kommer vara lika bra som dom andra säsongerna då en del av orginal skådespelarna inte är med. 
Kommer kännas skumt att inte ha med alla orginal skådespelare i säsong 12, tänkte först inte ens se säsong 12 men nu när jag såg sista avsnittet på säsong 11 så måste jag se säsong 12. 
 
Hur som helst, efter jag skrev förra inlägget somnade jag lite. 
Hade lite ont i huvudet, tror det var vädret som gjorde att jag fick ont i huvudet, tur att det brukar gå över efter jag sovit en stund. 
Sov i ca 40-45 min sen kollade jag lite på olika youtube klipp i mobilen innan jag gick upp och kollade klart på Criminal Minds. 
Nu vet jag inte rikgit vad jag ska göra, kanske kolla något avnistt av Z Nation eller om jag ska göra något annat. 
Kanske ska ta och läsa i min bok lite, har en hel del kvar att läsa i boken : Om jag kunde drömma av Stephanie Mayer. 
Tror dom flesta har läst dom böckerna om man nu gillar twilight filmerna osv, men eftersom jag alltid har föredragit filmer före böcker så har jag inte läst böckerna. 
Men nu när jag börjar läsa mer och mer böcker så passar jag på att läsa alla Twilight böckerna av Stephanie Mayer. 
Ska hämta ut dom andra böckerna imorgon, sen har jag fullt upp resten av sommaren, har så mycket böcker jag beställt och har haft sen innan som jag inte läst. 
Så jag ska nog passa på att läsa lite böcker.. Har ni någon / några favorit böcker, kommentera gärna. 
Jag är ute efter mycket mer böcker och är öppen för förslag, så bara att tipsa massa böcker. 
Bild ifrån google
Dagen än så länge
Hallå!
Sitter just nu och kollar lite på olika youtube klipp och chillar lite, idag var jag in till stan lite snabbt för att möta Malin.
Vi var till Lager 157 och sen var jag och handlade lite mat och så åkte jag hem igen, gjorde pasta sallad idag till en sen lunch. 
Har tänkt göra pasta sallad i ett par dagar men inte gjort det då jag inte har haft alla saker hemma, så idag passade jag på att göra pasta sallad. 
Det är så enkelt att göra men så gott!! Älskar pasta sallad speciellt på sommaren. 
 
Hur som helst, igår kväll gjorde jag inte så mycket. 
Satt och kollade på Z nation på netflix, först tänkte jag kolla på alla 13 avsnitt igår men gav upp på det 5e avsnittet. 
Tror jag såg 5 eller 6 avsnitt, men det är en väldigt bra serie. 
Lite överdriven ibland osv men ändå bra, jag har bara några få avsnitt av Criminal Minds och jag tänkte spara dom 3-4 sista avsnitten till en annan dag tror jag. 
Det var väl det som hände igår, och nu tänkte jag ta och diska och eventuellt städa om jag inte ska städa imorgon istället. 
Känns som om det är det enda jag gör är att diska och städa.. Men det måste göras tror jag tar städningen imorgon så jag kan verkligen storstäda hela lägenheten. 
 
Så nu är frågan vad jag ska göra ikväll, blir nog att kolla lite serier och bara njuta av att vara ledig ett par dagar till innan man börjar jobba. 
Eller ja det är ett par veckor kvar men ändå, det kommer gå fort. 
Jag hoppas ni har haft en fin fin dag så hörs vi sen igen. 
 
Z Nation
Hallå!
Sitter just nu och kollar på Z nation, en serie jag hittade på Netflix. 
Har aldrig hört talas om den serien tidigare men den är välidigt bra tycker jag, har redan sett 4 avsnitt och är inne på mitt 5e. 
Jag kommer nog se klart denna serie idag om jag orkar, tar en liten pause ifrån Criminal Minds och passar på att kolla på en annan serie så länge. 
Här är en trailer för Z nation : 
Z Nation är en amerikansk postapokalyptisk skräck-TV-serie utvecklad av Karl Schaefer.[2] Serien kretsar kring Murphy som är den enda kända människan som är immun mot zombiebett. Han är på väg från New York till Kalifornien för han hoppas på att hans blod ska kunna bli ett motgift. I Kalifornien ligger ett smittcenter som försöker rädda världen efter att en zombieepidemi sargat USA.
 
 
Jag tycker om serien än så länge iallafall, har ni sett denna serie? Isåfall vad tycker ni? 
Om ni inte sett den så gör det, den är faktiskt bra.